Fördjupa din tro

Här kan du presentera olika möjligheter till att fördjupa tron. Det kan vara församlingens egen verksamhet och gemensamt material. Materialet kan presenteras med en text eller med hjälp av en länklista som leder till församlingens egna webbsidor eller till utomstående sidor.

Gemensamt material

- Helgdagar - gemensamma texter om helgdagar. Se här under.

- Webbannonser som finns bakom molnet. Som exempel finns de längst till höger här intill. Följande webbannonser finns:

• Webbannonser - Fördjupa din tro - I gemenskap och stillhet
  • Webbannonser - Fördjupa din tro - Kristen tro
  • Webbannonser - Fördjupa din tro - Kyrkan tar plats
  • Webbannonser - Fördjupa din tro - Året i kyrkan

- Videon som finns bakom molnet. Som exempel finns de här under. De heter:

• Video - Borra hål i mörkret - Jani Edström
  • Video - familjerådgivning
  • Video - Kanske största nåden
  • Video - Lite nåd varje dag
  • Video - Nåd mot sig själv
  • Video - Nåden att få hjälpa andra.
  • Video - Ta emot helig ande

- Sången Trygg i din famn

- Facebook för Evangeliska lutherska kyrkan i Finland. Flödet finns bakom molnet. Se här under.

- Instagram flöde för jul och skriftskola. Materialet finns bakom molnet. Se vad som finns via denna länk.

- Gemensamma länkar. Exempel finns här under.

Kors och tuikku
Gudstjänsten Bön / Tala med Gud

Vad vi tror på Bibeln / Läs och slå upp med sökord Rättvisa och ansvar / Kyrkans etik Kyrklig ordlista Ekumenik / De kristnas enhet Religionerna möts / Dialog
Nyheter  StällningstagandenWebbtidningar / Tidningar och artiklar