Respons, ämbetsbevis-, förböns- och andra blanketter

I Klockaren kan man skapa enkla blanketter där användaren kan ge respons för t ex önskan om förbön, anmälningar eller önskan om kontakt. Blanketten för beställning av ämbetsbevis avviker från skapandet av andra blanketter.

En blankett får du genom att välja sidmodell som har en blankettportlett. Responsen från användaren via blanketten sänds till en epost och sparas i Klockaren, där uppgifterna kan laddas ner i Excel-format.

Följande blanketter ska du inte skapa själv

Ämbetsbevis, alla församlingar som är med i Klockaren har en färdigt skapad och skyddad beställningsblankett för ämbetsbevis.

Responsblanketten är färdigt skapad under huvudbalken 'Respons'. Responsblanketten kan redigeras och man skall lägga till en epost dit responsen sänds.

Inträde i kyrkan. Man kan länka till adressen: evl.fi/fakta-om-kyrkan/medlemskap/bli-medlem-i-kyrkan där en skyddad blankett finns. För inträde i kyrkan frågas efter personuppgifter och blanketten bör vara skyddad.