Statistik från församlingens sidor med Google Analytics

Varje Klockarenwebbplats är kopplad till Google Analytics för att församlingen ska kunna följa med och utveckla sin sida genom att följa upp vilka sidor som är populära och vad som gör att flera besökare hittar till er webbplats. För att kunna göra det behöver församlingen ett Googlekonto som Klockarenteamet sen kopplar till Google Analytics.

Vi föreslår att församlingen inte använder någon enskild anställds Googlekonto till det här eftersom det är viktigt att alla anställda som jobbar med församlingens webbplats har möjlighet att följa med Google Analytics.

Efter att du har skapat ert Googlekonto skickar du kontots namn till Stödet. Då ger vi kontot rättigheter att använda församlingens Google Analytics.