Blanketter

I Klockaren kan man skapa blanketter där användaren kan ge respons för t ex önskan om förbön, anmäla sig eller t ex önskan om kontakt. Blanketten för beställning av ämbetsbevis görs centralt.

Följande blanketter ska du inte skapa själv

Ämbetsbevis, alla församlingar som är med i Klockaren har en färdigt skapad och skyddad beställningsblankett för ämbetsbevis.

Responsblankett, finns färdigt bland sidornas blanketter. Den lyftas fram på önskat ställe.

Inträde i kyrkan. Man kan länka till adressen: evl.fi/fakta-om-kyrkan/medlemskap/bli-medlem-i-kyrkan där en skyddad blankett finns. För inträde i kyrkan frågas efter personuppgifter och blanketten bör vara skyddad.

Än så länge är det bättre att använda bordsdator när du jobbar med blankettverktyget, hellre än laptop.