Specialmodul

Klockarens specialmodul ser ut som en egen webbsida, men är en del av Klockaren. Specialmodulen kan ha en egen logo och ett eget visuellt utseende (bakgrundsbild och färg). Specialmodulen har sin egen navigering. Specialmodulen har samma sidmodeller och funktioner som församlingens webbsida. Kontaktuppgifer och evenemang behöver inte föras in separat i specialmodulen.

Tanken är INTE att flyttar över centralt innehåll från församlingens webbsida till specialmodulen. Istället lönar det sig att skapa inbjudande presentationer i huvudmenyns Kom med.

Användningen av en specialmodul ökar inte i sig webbsidans tillgänglighet. Det är viktigt att länka till församlingens webbsida från specialmodulen. Det är också viktigt att öka tillgängligheten genom att informera om adressen i församlingens kommunikation, t ex genom länkar och att marknadsföra specialmodulen.

Specialmoduler i Klockaren innebär en ny möjlighet att bygga upp innehållspaket med egen layout och egen navigeringsstruktur.